Landbouwvakdagen West-Nederland 2024

4, 5 en 6 juni 2024, Middenbeemster

Een complete agrarische vakbeurs voor
West-Nederland
Evenementenlocatie:
Hobrederweg 41, 1462 LK Middenbeemster

Op 4, 5 en 6 juni 2024 is het terrein van Maatschap Helder in Middenbeemster weer de locatie voor de Landbouwvakdagen West-Nederland.

Een brede vakbeurs voor de veehouderij, landbouwmechanisatie, melktechniek en akkerbouw.

Organisator Johan Wolters van CNO-Expo: ”Het terrein leent zich bij uitstek voor demonstraties zoals voederwinning, trekker testritten, voerdemonstratie- en aanschuifdemo’s.”

Drie dagen lang zijn de Landbouwvakdagen hét trefpunt voor melkveehouders, akkerbouwers, agrariërs met een gemengd bedrijf en bedrijven uit de bosbouwsector.

Deelnemers aan de beurs hebben drie dagen lang volop de gelegenheid om in gesprek te komen met ondernemers die op zoek zijn naar nieuwe producten, zich willen laten informeren over ontwikkelingen en innovaties in de branche, interesse hebben in nieuwe machines en technieken, of die gewoon gezellig met hun leverancier eens persoonlijk kennis willen maken.

De beurs kenmerkt zich door een laagdrempelig karakter, waar volop de gelegenheid is om te netwerken.

Wij bouwen een grote professionele beurstent, waarin de beurs wordt opgebouwd met fraaie standbouw. Op het grote buitenterrein is volop plek voor tractoren, aanhangers, zaagmachines, baggermachines, silo’s etc.

Heeft u vragen, wilt u zich inschrijven of wilt u tickets bestellen? Klik dan op de betreffende knop om door te gaan

Om u in contact te kunnen brengen met de juiste doelgroep, maken we de beurs bekend middels een uitgebreide mediacampagne in alle gerichte vakbladen. Een greep uit de titels waarin we onze advertenties plaatsen:

Daarnaast zijn radiospotjes te beluisteren op NH Radio en Radio Utrecht, bij Omroep Friesland en op RadioNL.

Beurs uitgelicht

U kunt zelf ook bijdragen aan het succes van uw deelname aan de beurs. Circa twee maanden voor de beurs ontvangt u relatiekaarten waarmee u mensen kunt uitnodigen, de beurs gratis te komen bezoeken. De ingeleverde kaarten worden achteraf NIET bij u in rekening gebracht. Met dit uitnodigingsbeleid profiteert u ook van de bezoekers die door mede-standhouders worden uitgenodigd. Een win-win situatie, synergie, 1 + 1 = 3.

Landbouwvakdagen is dé plek voor agrariërs om het totaalpakket in beeld te zien.

Internet heeft de wereld kleiner gemaakt, maar ook afstandelijker en onpersoonlijk. Een beurs biedt daarentegen volop de gelegenheid om met elkaar in gesprek te komen. Helemaal in de agrarische sector is de behoefte daaraan groot.

Met een uitdagend randprogramma zorgen we voor het wow-effect, waarmee potentiële bezoekers getriggerd worden de beurs in Middenbeemster te bezoeken. Wij vinden het een uitdaging om een beurs te organiseren waarvan men na afloop zegt ‘wow, dit had ik niet willen missen’.

Het is onze opgave om voor u een omgeving te creëren waar u met de juiste mensen in gesprek komt, bestaande klanten kunt aantreffen, nieuwe contacten kunt aanknopen en zaken kunt doen. Netwerken dus.

Profiteer van onze kennis van de markt en onze ervaring als beursorganisator. Mis het niet, zorg dat u er bij bent zodat u achteraf geen spijt hoeft te hebben over al die gemiste kansen!

Wat betekent de beurs voor bezoekers?

Een leuke en leerzame dag voor het hele gezin!
Tijdens de Landbouwvakdagen West-Nederland ontmoeten deelnemers en bezoekers elkaar in informele sfeer. Wat kunt u tijdens uw bezoek aan de beurs verwachten:

Komt u ook? Bestel hier.

Locatie & adresgegevens

Om een groot gebied te kunnen bedienen is deze prachtige locatie en het mooie bedrijf van de familie Helder perfect. De vakbeurs wordt gesitueerd rondom de moderne en ruime boerderij van de familie.

Met de komst van deze vakbeurs wordt het hele (boeren) gezin een grandioze dag uit bezorgd, vol inspiratie, nieuwe kennis en beleving.

De accommodatie beschikt over een groot parkeerterrein.

Locatie

Hobrederweg 41
1462 LK Middenbeemster
085-7731085
[email protected]

Op- en afbouwtijden

Opbouwtijden
Vrijdag 31 mei eigen standbouw 08.00 – 17.00
Zaterdag 1 juni aanleveren groot materiaal 08.00 – 17.00
Zondag 2 juni 08.00 – 17.00 uur
Maandag 3 juni 08.00 – 17.00 uur
Dinsdag 4 juni 08.00 – 10.00 uur (klein materiaal)
Afbouwtijden
Donderdag 6 juni 21.45 – 22.45 uur
Vrijdag 7 juni 08.00 – 12.00 uur

Openingstijden beurs

Dinsdag 4 juni 13.00 – 21.30 uur
Woensdag 5 juni 13.00 – 21.30 uur
Donderdag 6 juni 13.00 – 21.30 uur

Informatie over de beursorganisatie

U wilt uw zakelijke doelstellingen verwezenlijken en overweegt beursdeelname aan één of meerdere door ons georganiseerde vakbeurzen in Nederland of Duitsland. Wanneer u voor het eerst deelneemt aan een beurs, komt daar veel bij kijken. U staat er echter niet alleen voor! Het team van CNO-Expo zal uw deelname begeleiden vanaf het moment van inschrijving, waarbij u mag rekenen op onze expertise. Ook ondersteunen wij u graag bij het uitwerken van ideeën, het voorbereiden van een promotionele productinnovatie tijdens de beurs of een activiteit die u wilt gaan ontplooien.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een persoonlijk gesprek.

Graag gaan wij met u rond de tafel om onder het genot van een kop koffie, u vrijblijvend te adviseren het maximale uit uw beursdeelname te halen. Samen staan wij sterk!

Waar wij van CNO-Expo goed in zijn

CNO-Expo B.V.

Sinds 2005 is CNO-Expo BV actief als zelfstandig organisatiebureau. Enerzijds als faciliterende partij, waarbij alle voorzieningen en condities getroffen worden om inspirerende persoonlijke ontmoetingen mogelijk te maken. Anderzijds als organiserende partij, waarbij in eigen beheer diverse vakgerichte beurzen en evenementen worden georganiseerd.

CNO-Expo organiseert met succes diverse Landbouwvakdagen in Nederland, waaronder de Landbouwvakdagen Oost-Nederland en de Nationale Landbouwvakbeurs Assen, en in Duitsland de Landwirtschaftsmesse Sauerland, Landwirtschaftsmesse Ost-Friesland, Landwirtschaftsmesse Osnabrück en de Landwirtschaftsmesse Rheinland-Pfalz.

Contactpersoon

Picture of Johan Wolters
Johan Wolters

Eigenaar CNO-Expo

Picture of Petra van der Kruyssen
Petra van der Kruyssen

Beursmanager

Picture of Manja Tijhoff
Manja Tijhoff

Projectmanager