Hobrederweg 41, 1462 LK Middenbeemster
Direct navigeren

+31(0)85-7731085
[email protected]

Informatie

ALLE ALGEMENE INFORMATIE OVER DE BEURS

Landbouwvakdagen West-Nederland en | Maatschap Helder, Middenbeemster

De beurslocatie op het landgoed ligt direct aan de A7 in een prachtige omgeving. Hier zullen bedrijven, agrariërs en geïnteresseerden samenkomen bij de Landbouwvakdagen voor de laatste trends en ontwikkelingen in deze sector.

In 2023 bent u van harte welkom.
Agrarische beurs voor West-Nederland. Uniek, met live demonstraties en trekker-testritten.

De meest volledige vakbeurs voor mechanisatie, akkerbouw, veeteelt en melktechniek biedt niet alleen noviteiten maar bruist ook van activiteiten en demonstraties. Drie dagen lang is Landbouwvakdagen hét trefpunt voor ondernemende melkveehouders, akkerbouwers en agrariërs met een gemengd bedrijf en bosbouw. Alle informatie is tijdens de vakbeurs voorhanden welke bezoekers direct in hun bedrijf kunnen toepassen. Deze vakbeurs is dé perfecte gelegenheid om live ontmoetingen om te zetten in direct zaken doen.

Hebt u vragen, wilt u zich inschrijven of wilt u tickets bestellen. Klik dan op de betreffende knop om door te gaan.

Klik hier voor de plattegrond en deelnemerslijst.

Landbouwvakdagen West-Nederland Middenbeemster is het platform voor:

Beurs uitgelicht

Landbouwvakdagen is dé plek voor Nederlandse agrariërs om het totaalpakket in beeld te zien.

Voor standhouders zijn de uitnodigingen zo vakgericht dat zij zich volledig kunnen richten op de juiste doelgroep binnen de melkveehouderij, akkerbouw en loonwerk branche.

PRAKTISCHE BEURSINFORMATIE

Locatie & adresgegevens

Om een groot gebied te kunnen bedienen is deze prachtige locatie en het mooie bedrijf van de familie Helder perfect. De vakbeurs wordt gesitueerd rondom de moderne en ruime boerderij van de familie.

Met de komst van deze vakbeurs wordt het hele (boeren) gezin een grandioze dag uit bezorgd, vol inspiratie, nieuwe kennis en beleving.

De accommodatie beschikt over een groot parkeerterrein. *Parkeren 3,-

Locatie

Hobrederweg 41
1462 LK Middenbeemster
085-7731085
[email protected]

(Bekijk de ligging door over de afbeelding te gaan met muis of met vinger.)

Op- en afbouwtijden

Opbouwtijden
Maandag 29 augustus 08.00 – 17.00 uur
Dinsdag 30 augustus 08.00 – 17.00 uur
Woensdag 31 augustus 08.00 – 10.00 uur (klein materiaal)
Afbouwtijden
Vrijdag 2 september 21.45 – 22.45 uur
Zaterdag 3 september 08.00 – 12.00 uur

Openingstijden beurs

Openingstijden voor publiek
Woensdag 31 augustus 13.00 – 21.30 uur
Donderdag 1 september 13.00 – 21.30 uur
Vrijdag 2 september 13.00 – 21.30 uur

Op- en afbouwtijden

Nog niet bekend

Openingstijden beurs

Nog niet bekend

INFORMATIE BEURSORGANISATOR

Wij als organisator:

U wilt uw zakelijke doelstellingen verwezenlijken en overweegt beursdeelname aan Landbouwvakdagen West-Nederland. Wanneer u voor het eerst deelneemt aan een beurs, komt daar veel bij kijken. U staat er echter niet alleen voor! Het team van CNO-Expo zal uw deelname begeleiden vanaf het moment van inschrijving, waarbij u mag rekenen op onze expertise. Ook ondersteunen wij u graag bij het uitwerken van ideeën, het voorbereiden van een promotionele productinnovatie tijdens de beurs of een activiteit die u wilt gaan ontplooien.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een persoonlijk gesprek.

Graag gaan wij met u rond de tafel om onder het genot van een kop koffie, u vrijblijvend te adviseren het maximale uit uw beursdeelname te halen. Samen staan wij sterk!

Waar wij van CNO-Expo goed in zijn

CNO-Expo B.V.

Sinds 2005 is CNO-Expo BV actief als zelfstandig organisatiebureau. Enerzijds als faciliterende partij, waarbij alle voorzieningen en condities getroffen worden om inspirerende persoonlijke ontmoetingen mogelijk te maken. Anderzijds als organiserende partij, waarbij in eigen beheer diverse vakgerichte beurzen en evenementen worden georganiseerd.

CNO-Expo beschikt over een enthousiast team met dynamische medewerkers die over veel expertise in de beurs- en evenementenbranche beschikken. Ieder met een unieke competentie, waardoor wij de juiste persoon kunnen inschakelen voor een bepaalde beurs of evenement. CNO-Expo organiseert met succes o.a. de Land- en Tuinbouwbeurs Oost-NederlandChristmas Fair TwenteLente Fair TwenteMelkvee- en Akkerbouwdagen OpendeMilchvieh und Ackerbautage MünsterLandwirtschaftsmesse OstfrieslandLandwirtschaftsmesse SauerlandLandbouwvakdagen Zuid-Nederland & België en de Habito Bedrijvenbeurs.

Contact personen

Johan Wolters

Eigenaar CNO-Expo

Nick Wolters

Beursmanager CNO-Expo

Bedrijfsgegevens

Reintsweg 1b
7468 RT Enter
085-7731085
[email protected]

cno-logo