Hobrederweg 41, 1462 LK Middenbeemster
Direct navigeren

+31(0)85-7731085
[email protected]

De Landbouwvakdagen is toegankelijk voor iedereen;
u hoeft geen negatieve test of vaccinatiebewijs te laten zien bij binnenkomst.

Landbouwvakdagen West-Nederland 2022

Dé vakbeurs voor de gehele agrarische sector in 2023 in Middenbeemster.

De Landbouwvakdagen komen ook in 2022 weer naar West-Nederland en zal wederom plaatsvinden bij Maatschap Helder in Middenbeemster.

Wij van CNO-EXPO krijgen regelmatig te horen dat er geen ‘echte’ agrarische vakbeurs meer was in West-Nederland, wij proberen hier dan ook zo goed mogelijk gehoor aan te geven door een vakbeurs neer te zetten voor iedereen binnen de veehouderij, mechanisatie, melktechniek en akkerbouw

Organisator Johan Wolters van CNO-Expo: ”er zijn voldoende mogelijkheden voor demonstraties zoals o.a. voederwinning, trekker testritten, voerdemonstratie- en aanschuifdemo’s.”

Landbouwvakbeurs voor: mechanisatie, veehouderij, akkerbouw en melktechniek biedt niet alleen noviteiten maar bruist ook van activiteiten en demonstraties. Drie dagen lang zijn de Landbouwvakdagen hét trefpunt voor ondernemende melkveehouders, akkerbouwers en agrariërs met een gemengd bedrijf en bosbouw. Alle informatie is tijdens de vakbeurs voorhanden welke bezoekers direct in hun bedrijf kunnen toepassen. Deze vakbeurs is dé perfecte gelegenheid om live ontmoetingen om te zetten in direct zaken doen.

Zorg dat u er bij bent in 2023 op Maatschap Helder, Hobrederweg 41, Middenbeemster.

Zorg dat u er bij bent 31 augustus, 1 en 2 september 2022 van 13:00 tot 21:30 op Maatschap Helder, Hobrederweg 41, Middenbeemster.

Vakbeurs voor; o.a.;

INFORMATIE 2022

Landbouwvakdagen vernieuwd

De Boerderij van de familie Helder is dé perfecte locatie voor deze bruisende drie daagse vakbeurs. Het moderne melkveebedrijf die centraal staat is zeer geschikt voor demonstraties. Voor standhouders is er de mogelijkheid om trekker testritten en voerdemonstraties en voerdemonstraties te verzorgen, hierdoor kunnen de bezoekers zich goed laten informeren en zelf de verschillen ervaren.

Noord-Hollandse Jongveekeuring

Nieuw op de vrijdag de Noord-Hollandse Jongveekeuring.

YoungFarmers Party

De YoungFarmers Party is op donderdag vanaf 21:30 uur.

Deze locatie biedt grote mogelijkheden voor West-Nederland.
Wie actief is in Noord & Zuid-Holland, West Friesland, Utrecht en Flevoland of dit wil worden mag dit niet missen!
Op de eerste editie hebben we meer dan 85 standhouders mogen verwelkomen!

Een leuke en leerzame dag uit voor het hele gezin!

Landbouwvakdagen is dé plek voor West-Nederland om het totaalpakket in beeld te zien. Voor standhouders zijn de uitnodigingen zo vakgericht dat zij zich volledig kunnen richten op de juiste doelgroep binnen veehouderij, mechanisatie, melktechniek, akkerbouw en loonwerk branche.

Wat is er zoal te doen voor bezoekers?

Wilt u meer informatie over de beurs lezen of wilt u tickets bestellen? Klik op één van de onderstaande buttons.