Qwinpro wordt Huisman Qwinpro

Qwinpro wordt Huisman Qwinpro

Met genoegen informeren wij u dat Huisman Gemert per 28 juli Qwinpro heeft overgenomen. Met deze transactie versterkt Huisman Gemert haar positie in de bouwmaterialen en renovatie markt in Oost en Noord-Nederland. De gecombineerde onderneming is landelijk actief in hallenbouw, renovatie en bouwmaterialen met twee vestigingen en 100 collega’s. Daarbij is voor Qwinpro de continuïteit voor de toekomst gegarandeerd. Huidig directeur Johan Vliek zal nog minimaal drie jaar aanblijven als vestigingsleider om een goede overdracht te waarborgen en de nieuwe gecombineerde onderneming een positieve start te geven.

Richard Huisman, algemeen directeur Huisman Gemert:
Huisman zal samen met Qwinpro nog beter doordringen in het oosten & noorden van Nederland. In hallenbouw en bouwmaterialen opereren we al vele decennia in heel Nederland maar nu zijn onze renovatie activiteiten ook echt landelijk. En als combinatie kunnen we beiden een extra afhaallocatie voor bouwmaterialen aanbieden aan onze klanten.
Op basis van onze jarenlange samenwerking weet ik dat Qwinpro en Huisman goed bij elkaar passen. Beide bedrijven zijn laagdrempelig, no-nonsense en denken mee met de klant. Qwinpro wordt in de nabije toekomst een volwaardige Huisman vestiging met behoud van volledige werkgelegenheid en zal het complete gamma aan producten en diensten aanbieden. Samen kunnen we onze klanten nog beter van dienst zijn en kunnen we gestaag verder groeien.

Johan Vliek, directeur Qwinpro:
Ons motto “alles onder één dak” kunnen we nu nog dikker onderstrepen met het verruimde aanbod aan bouwmaterialen, nieuwbouw en bouwpakketten van Huisman Gemert. Daarnaast kunnen we door schaalvergroting voordeliger inkopen en hiermee kunnen we onze klanten tegen scherpe prijzen blijven bedienen.
Ik ben verheugd dat deze overname een feit is geworden aangezien er binnen de organisatie van Qwinpro geen opvolger is en op deze wijze Qwinpro met alle medewerkers toekomst perspectief heeft. Ik zal de komende jaren als vestigingsleider actief zijn om de samenwerking met Huisman Gemert in goede harmonie voort te zetten. 

Over Qwinpro
Qwinpro is een allround leverancier van bouwproducten voor alles op het gebied van dak- & gevelsystemen. Daarnaast voert Qwinpro renovaties uit; van asbestsaneringen tot het vervangen van daken en gevels. Qwinpro is medio 2015 gestart met haar bedrijfsactiviteiten in Heino, onder de rook van Zwolle en is door de jaren sterk gegroeid. Het enthousiaste team van bijna 15 medewerkers zorgt voor het juiste advies door alle kennis in eigen huis te hebben, denkt mee met opdrachtgevers en gaat samen voor de beste oplossing. Door de grote voorraad, voornamelijk ook in B-keuze sandwichpanelen, is Qwinpro snel in staat bouwmaterialen te leveren, ook op locatie.

Over Huisman Gemert
Huisman Gemert is een familiebedrijf met bijna 90 medewerkers gespecialiseerd in hallenbouw en bijbehorende bouwmaterialen. Sinds de oprichting in 1962 heeft Huisman door de decennia heen een ijzersterke reputatie opgebouwd op het gebied van staalbouw met hellende daken. In de bouwafdeling verzorgt Huisman het hele proces van ontwerp tot tekeningen & berekeningen, tot productie, tot montage door 8 bouwploegen met eigen vakmensen. Ook is er de mogelijkheid tot zelfbouw door middel van het leveren van een compleet bouwpakket. In vele landen is het Huisman logo in de nok te vinden, van Canada tot Gambia tot Hong Kong. Daarnaast verzorgt Huisman ook de renovatie van bestaande daken, zowel asbesthoudend als asbestvrij. Als groothandel en voorraadhouder in hallenbouw gerelateerde bouwmaterialen kan Huisman snel en voordelig leveren. Er is keuze uit een groot assortiment en Huisman levert in Nederland, Vlaanderen en West-Duitsland aan aannemers, montagebedrijven, handelaren en particulieren. Huisman is één van Nederlands grootste leveranciers van sandwichpanelen en vezelcement golfplaten.

Qwinpro

Huisman