Landbouwvakdagen Oost-Nederland 2023

6, 7 en 8 september 2023, Enter

Een uniek concept in Enter! Een complete vakbeurs voor Oost-Nederland

Evenementenlocatie:
Achteresweg 5-5a, 7468 PP Enter

De beurslocatie op het landgoed ligt direct aan de N347 in een prachtige omgeving. Hier komen bedrijven, agrariërs en geïnteresseerden samen voor de laatste trends en ontwikkelingen in de agrarische sector. De beurs is optimaal bereikbaar vanuit Twente, Salland, De Veluwe en de Achterhoek, het beursterrein ligt vlak bij de A1.

Agrarische beurs voor Oost-Nederland. Uniek, met live demonstraties en trekker-testritten. De meest volledige vakbeurs voor mechanisatie, akkerbouw, veeteelt en melktechniek biedt niet alleen noviteiten maar bruist ook van activiteiten en demonstraties.

Drie dagen lang zijn de Landbouwvakdagen hét trefpunt voor ondernemende melkveehouders, akkerbouwers en agrariërs met een gemengd bedrijf en bosbouw. Alle informatie is tijdens de vakbeurs voorhanden, bezoekers kunnen deze direct in hun bedrijf toepassen. Deze vakbeurs is dé perfecte gelegenheid om live ontmoetingen om te zetten in direct zaken doen.

Heeft u vragen, wilt u zich inschrijven of wilt u tickets bestellen? Klik dan op de betreffende knop om door te gaan

Landbouwvakdagen Oost-Nederland Enter is het platform voor:

Beurs uitgelicht

Landbouwvakdagen is dé plek voor Nederlandse agrariërs om het totaalpakket in beeld te zien.

Voor standhouders zijn de uitnodigingen zo vakgericht dat zij zich volledig kunnen richten op de juiste doelgroep binnen de melkveehouderij, akkerbouw en loonwerk branche.

Landbouwvakdagen is dé plek voor agrariërs om het totaalpakket in beeld te zien.

Een leuke en leerzame dag voor de hele familie! De Landbouwvakdagen Oost-Nederland is dé plek waar exposanten en bezoekers elkaar in een informele sfeer ontmoeten. Voor exposanten zijn de uitnodigingen zo onderwerpgericht dat ze zich volledig kunnen richten op de juiste doelgroep in de melkveehouderij, bosbouw, akkerbouw en loonarbeid.

Wat betekent de beurs voor bezoekers?

Komt u ook? Bestel hier.

Locatie & adresgegevens

Om een groot gebied te kunnen bedienen is deze prachtige locatie en het mooie bedrijf van de familie Kosters perfect. De vakbeurs wordt gesitueerd rondom de moderne en ruime boerderij van de familie.

Met de komst van deze vakbeurs wordt het hele (boeren) gezin een grandioze dag uit bezorgd, vol inspiratie, nieuwe kennis en beleving.

De accommodatie beschikt over een groot parkeerterrein.

Locatie
Achteresweg 5-5a
7468 PP Enter
085-7731085
[email protected]

Op- en afbouwtijden

Opbouwtijden
Maandag 4 september 08.00 – 17.00 uur
Dinsdag 5 september 08.00 – 17.00 uur
Woensdag 6 september 08.00 – 10.00 uur (klein materiaal)
Afbouwtijden
Vrijdag 8 september 21.45 – 22.45 uur
Zaterdag 9 september 08.00 – 12.00 uur

Openingstijden beurs

Woensdag 6 september 13.00 – 21.30 uur
Donderdag 7 september 13.00 – 21.30 uur
Vrijdag 8 september 13.00 – 21.30 uur

Informatie over de beursorganisatie

U wilt uw zakelijke doelstellingen verwezenlijken en overweegt beursdeelname aan Landbouwvakdagen Oost-Nederland. Wanneer u voor het eerst deelneemt aan een beurs, komt daar veel bij kijken. U staat er echter niet alleen voor! Het team van CNO-Expo zal uw deelname begeleiden vanaf het moment van inschrijving, waarbij u mag rekenen op onze expertise. Ook ondersteunen wij u graag bij het uitwerken van ideeën, het voorbereiden van een promotionele productinnovatie tijdens de beurs of een activiteit die u wilt gaan ontplooien.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een persoonlijk gesprek.

Graag gaan wij met u rond de tafel om onder het genot van een kop koffie, u vrijblijvend te adviseren het maximale uit uw beursdeelname te halen. Samen staan wij sterk!

Waar wij van CNO-Expo goed in zijn

CNO-Expo B.V.

Sinds 2005 is CNO-Expo BV actief als zelfstandig organisatiebureau. Enerzijds als faciliterende partij, waarbij alle voorzieningen en condities getroffen worden om inspirerende persoonlijke ontmoetingen mogelijk te maken. Anderzijds als organiserende partij, waarbij in eigen beheer diverse vakgerichte beurzen en evenementen worden georganiseerd.

CNO-Expo organiseert met succes diverse Landbouwvakdagen in Nederland, waaronder de Landbouwvakdagen Oost-Nederland en de Nationale Landbouwvakbeurs Assen, en in Duitsland de Landwirtschaftsmesse Sauerland, Landwirtschaftsmesse Ost-Friesland, Landwirtschaftsmesse Osnabrück en de Landwirtschaftsmesse Rheinland-Pfalz.

Contactpersoon

Picture of Johan Wolters
Johan Wolters

Eigenaar CNO-Expo

Picture of Petra van der Kruyssen
Petra van der Kruyssen

Beursmanager

Plattegrond & Deelnemerslijst bekend