De tweejaarlijkse beurs van Oost-Nederland!

De Landbouwvakdagen Oost-Nederland 2023 een FORMULE UNIEK IN OOST-NEDERLAND!

De meest volledige vakbeurs voor: Twente, Achterhoek, Salland en de Veluwe.

“Uw tijd is ook geld!”

De Landbouwvakdagen Oost-Nederland voor: mechanisatie, rundveehouderij, melktechniek & akkerbouw en biedt niet alleen noviteiten maar bruist ook van activiteiten en demonstraties.

Drie dagen lang zijn de Landbouwvakdagen hét trefpunt voor ondernemende melkveehouders, akkerbouwers en agrariërs met een gemengd bedrijf en bosbouw. Alle informatie is tijdens de vakbeurs voorhanden welke bezoekers direct in hun bedrijf kunnen toepassen. Deze vakbeurs is dé perfecte gelegenheid om live ontmoetingen om te zetten in direct zaken doen.

De meest gehoorde reden van boeren om naar de beurs te komen is om de neus in de nieuwste technieken te steken. “Even kijken wat er op de markt gebeurt”, aldus de bezoekers.

Zorg dat u er bij bent 6, 7 en 8 september 2023 op de locatie Maatschap Kosters te Enter

Waarom deelnemen?

Land- en Tuinbouwbeurs vernieuwd

Het concept de Land- en Tuinbouwbeurs is vernieuwd en draagt daarmee een nieuwe naam: De Landbouwvakdagen Oost-Nederland. Een concept dat met succes wordt doorgevoerd in heel Nederland. Voor standhouders is er ook de mogelijkheid om hooibouw-demonstraties te verzorgen, hierdoor kunnen de bezoekers zich goed laten informeren en zelf de verschillen ervaren.

Een leuke en leerzame dag uit voor het hele gezin!

De Landbouwvakdagen is het evenement voor agrarisch Oost-Nederland om het totaalpakket in beeld te zien. Voor standhouders zijn de uitnodigingen zo vakgericht dat zij zich volledig kunnen richten op de juiste doelgroep binnen veehouderij, mechanisatie, melktechniek, akkerbouw en loonwerk branche.

Wat is er zoal te doen voor bezoekers?

Wilt u meer informatie over de beurs lezen of wilt u tickets bestellen? Klik op één van de onderstaande buttons.