ALLE ALGEMENE INFORMATIE OVER DE BEURS

Landbouwvakdagen Zuid-Nederland en België | Landgoed Van Puijenbroek Hilvarenbeek

Om een nog groter gebied te kunnen bedienen sluit het moderne melkveebedrijf Van de familie van Puijenbroek perfect aan voor de uitbreiding richting België. Deze locatie op het landgoed ligt direct aan de grens van België in een prachtige omgeving. Hier zullen bedrijven, agrariërs en geïnteresseerden samenkomen bij Landbouwvakdagen voor de laatste trends en ontwikkelingen in deze sector.

Op 4, 5 en 6 september 2019 bent u van harte welkom.

Agrarische beurs voor Zuid-Nederland en België. Uniek in Hilvarenbeek met live voederwinning-demonstraties en trekker-testritten. Verdeeld over 3 dagen zijn er VOER-DEMONSTRATIE waarbij alle toonaangevende voermengwagen merken aanwezig zullen zijn!

De meest volledige vakbeurs voor mechanisatie, akkerbouw, rundveehouderij, intensieve veehouderij, volle grondteelt, schapen- en geitenhouderij, bosbouw en groentechniek biedt niet alleen noviteiten maar bruist ook van activiteiten en demonstraties. Drie dagen lang is Landbouwvakdagen hét trefpunt voor ondernemende melkveehouders, akkerbouwers en agrariërs met een gemengd bedrijf en bosbouw. Alle informatie is tijdens de vakbeurs voorhanden welke bezoekers direct in hun bedrijf kunnen toepassen. Deze vakbeurs is dé perfecte gelegenheid om live ontmoetingen om te zetten in direct zaken doen.

Klik hier voor exposanten informatie.

Klik hier voor bezoekers informatie.

De Landbouwvakdagen Zuid-Nederland en België wordt het Platform voor:

➥   Boeren

➥   Product

➥   Retail

➥   Politiek

➥   Eindgebruiker

Heeft u vragen, wilt u zich inschrijven of wilt u tickets bestellen. Klik dan op de betreffende knop om door te gaan.

landbouwvakdagen-slider

Beurs uitgelicht

Landbouwvakdagen is dé plek voor Nederlandse en Belgische agrariërs om het totaalpakket in beeld te zien.

Voor standhouders zijn de uitnodigingen zo vakgericht dat zij zich volledig kunnen richten op de juiste doelgroep binnen de melkveehouderij, intensieve veehouderij, akkerbouw en loonwerk branche.

Praktische beursinformatie

Locatie & adresgegevens

Om een nog groter gebied te kunnen bedienen sluit het prachtige landgoed van de familie van Puijenbroek aan de grens van België perfect aan voor de uitbreiding. De vakbeurs wordt gesitueerd rondom de moderne en ruime boerderij van de familie van Puijenbroek. Rondom de boerderij en vakbeurs worden spectaculaire demonstraties georganiseerd.

Zo zijn er o.a. live voederwinning-demonstraties en kunnen bezoekers verschillende merken trekkers testen op een speciaal aangelegd parcours. Met de komst van deze vakbeurs wordt het hele (boeren) gezin een grandioze dag uit bezorgd, vol inspiratie, nieuwe kennis en beleving.

De accommodatie beschikt over een groot parkeerterrein

Locatie

Gorp 1
5081 NB Hilvarenbeek
085-7731085
info@cno-expo.nl

landkaart-landbouwvakdagen-zuid-nederland-en-belgie-1024x624

(Bekijk de ligging door over de afbeelding te gaan met muis of met vinger.)

Op- en afbouwtijden

Opbouwtijden

Maandag 2 september 08.00 – 17.00 uur
Dinsdag 3 september 08.00 – 17.00 uur
Woensdag 4 september 08.00 – 10.00 uur (klein materiaal)

 

Afbouw-tijden

Vrijdag 6 september 21.45 – 22.45 uur
Zaterdag 7 september 08.00 – 12.00 uur

Openingstijden beurs

Openingstijden voor publiek

Woensdag 4 september 13.00 – 21.30 uur
Donderdag 5 september 13.00 – 21.30 uur
Vrijdag 6 september 13.00 – 21.30 uur

Informatie beursorganisator

Wij als organisator:

U wilt uw zakelijke doelstellingen verwezenlijken en overweegt beursdeelname aan Landbouwvakdagen Zuid-Nederland en België. Wanneer u voor het eerst deelneemt aan een beurs, komt daar veel bij kijken. U staat er echter niet alleen voor! Het team van CNO-Expo zal uw deelname begeleiden vanaf het moment van inschrijving, waarbij u mag rekenen op onze expertise. Ook ondersteunen wij u graag bij het uitwerken van ideeën, het voorbereiden van een promotionele productinnovatie tijdens de beurs of een activiteit die u wilt gaan ontplooien.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een persoonlijk gesprek.

Graag gaan wij met u rond de tafel om onder het genot van een kop koffie, u vrijblijvend te adviseren het maximale uit uw beursdeelname te halen. Samen staan wij sterk!

Waar wij van CNO-Expo goed in zijn

✪  Als faciliterende partij treffen wij alle voorzieningen en condities om inspirerende persoonlijke ontmoetingen mogelijk te maken.

✪  Anderzijds treden wij op als organiserende partij waarbij wij in eigen beheer diverse vakgerichte beurzen en evenementen organiseren.

✪  Het ontzorgen op grote schaal voor beurzen en evenementen.

CNO-Expo B.V.

Sinds 2005 is CNO-Expo BV actief als zelfstandig organisatiebureau. Enerzijds als faciliterende partij, waarbij alle voorzieningen en condities getroffen worden om inspirerende persoonlijke ontmoetingen mogelijk te maken. Anderzijds als organiserende partij, waarbij in eigen beheer diverse vakgerichte beurzen en evenementen worden georganiseerd.

CNO-Expo beschikt over een enthousiast team met dynamische medewerkers die over veel expertise in de beurs- en evenementenbranche beschikken. Ieder met een unieke competentie, waardoor wij de juiste persoon kunnen inschakelen voor een bepaalde beurs of evenement. CNO-Expo organiseert met succes o.a. de Land- en Tuinbouwbeurs Oost-NederlandChristmas Fair TwenteLente Fair TwenteMelkvee- en Akkerbouwdagen OpendeMilchvieh und Ackerbautage Münster, Landwirtschaftsmesse Ostfriesland en de Habito Bedrijvenbeurs. Daarnaast organiseert en faciliteert zij externe beurzen en evenementen voor diverse opdrachtgevers, klein- en grootschalig op locatie.

Beurs verantwoordelijken

Johan Wolters

Eigenaar CNO-Expo

Hans Jansen

Beursmanager CNO-Expo

Thomas Nijhof

Beursmanager CNO-Expo

Bedrijfsgegevens

Reintsweg 1b
7468 RT Enter
085-7731085
info@cno-expo.nl