Persbericht

Melkvee- en Akkerbouwdagen Liempde gaat verhuizen naar melkveebedrijf Puijenbroek in Hilvarenbeek

Melkvee- en Akkerbouwdagen Liempde krijgt een nieuwe locatie met een nieuw uniek concept; de vakbeurs zal plaatsvinden rondom het melkveebedrijf van Fam. Puijenbroek. Ook de naam wijzigt, de nieuwe naam wordt: Landbouwvakdagen Zuid-Nederland en België.

Dit jaar op 4, 5 en 6 september gaat de vakbeurs plaatsvinden op het Melkveebedrijf van de Fam. Puijenbroek in Hilvarenbeek. Ook bekend van de Textiel fabriek Havep werkkleding. Het bedrijf telt 425 melkkoeien, 540 Ha. akkerbouw en 800 Ha bos.

Organisator Johan Wolters van CNO-Expo bv: ‘de reden voor de verhuizing is dat er rondom dit melkveebedrijf voldoende mogelijkheden zijn voor demonstraties zoals o.a. voederwinning en trekker testritten. De vakbeurs gaat zich nog meer in de breedte toeleggen op Melkvee, Akkerbouw, Geiten, Pluimvee en Varkens.’

Deze plek geeft grote mogelijkheden voor Zuid-Nederland en voor een groot en sterk landbouwgebied in België. Wie ook in België actief is of wil worden mag hier niet gemist worden!

Inschrijven kan d.m.v. het ingevuld retourneren van de meegestuurde bijlage(n). Heeft u speciale wensen? Vermeld dit op het inschrijfformulier of neemt u contact op.

Landbouwvakdagen Zuid-Nederland in Hilvarenbeek is dé plek voor Nederlandse en Belgische agrariërs die o.a. actief zijn in de branches mechanisatie, rundveehouderij, intensieve veehouderij, akkerbouw, volle grondteelt, schapen- en geitenhouderij, bosbouw en groentechniek.

Datum: woensdag 4, donderdag 5 en vrijdag 6 september 2019

Openingstijden: 13.00 – 21.30 uur

Naamsveranderingen

Melkvee- en Akkerbouwdagen Noord-Nederland 15 t/m 17 Mei 2019

Land- en Tuinbouwbeurs Oost-Nederland 26 t/m 28 juni 2019

Melkvee- en Akkerbouwdagen Noord en Land- en Tuinbouwbeurs Oost-Nederland gaan in de toekomst verder onder de naam Landbouwvakdagen

 

Voor de volledige beursagenda verwijzen wij u naar www.cno-expo.nl

 

De meest gehoorde reden van boeren om naar de beurs te komen is om de neus in de nieuwste technieken te steken. “Even kijken wat er op de markt gebeurt”, aldus de bezoekers.

 

Openingstijden
Op 5, 6 en 7 september 2019 is Landbouwvakdagen Zuid-Nederland en België drie dagen lang de meest volledige vakbeurs voor: mechanisatie, akkerbouw, rundveehouderij, intensieve veehouderij, vollegrondteelt, schapen- en geitenhouderij, bosbouw en groentechniek. De vakbeurs is dagelijks geopend van 13.00 uur tot 21.30 uur.

Noot voor de redactie
Voor meer (achtergrond)informatie en/of high-res. beeldmateriaal kunt u contact opnemen met CNO-Expo BV- Johan Wolters of Thomas Nijhof, tel. 085-7731085