De Landbouwvakdagen Noord-Nederland 2023 een FORMULE UNIEK IN Noord-NEDERLAND! De meest volledige vakbeurs voor: Noord- en Midden-Nederland

“Uw tijd is ook geld!”

De Landbouwvakdagen Noord-Nederland voor: mechanisatie, rundveehouderij, melktechniek & akkerbouw en biedt niet alleen noviteiten maar bruist ook van activiteiten en demonstraties.

Drie dagen lang zijn de Landbouwvakdagen hét trefpunt voor ondernemende melkveehouders, akkerbouwers en agrariërs met een gemengd bedrijf en bosbouw. Alle informatie is tijdens de vakbeurs voorhanden welke bezoekers direct in hun bedrijf kunnen toepassen. Deze vakbeurs is dé perfecte gelegenheid om live ontmoetingen om te zetten in direct zaken doen.

De meest gehoorde reden van boeren om naar de beurs te komen is om de neus in de nieuwste technieken te steken. “Even kijken wat er op de markt gebeurt”, aldus de bezoekers.

Zorg dat u er bij bent 25, 26 en 27 januari 2023 op LOCATIE – De Tippe, Ebbinge Wubbenlaan 1

Waarom deelnemen?

Stand mogelijkheden

Paviljoen;
Binnenstands met verschillende afmetingen zie inschrijfformulier. Geen mogelijkheden voor grote machines.

Buiten;
Hier zijn alleen machines / zware materialen plekken mogelijk in de aanloop route zie inschrijfformulier.

Buitenplaatsen zijn alleen mogelijk wanneer u ook een stand binnen heeft, u kunt dan buiten een vermelding plaatsen met verwijzing stand nummer binnen. U bent vrij om daar verkopers te stationeren. 

Een leuke en leerzame dag uit voor het hele gezin!

Landbouwvakdagen is dé plek voor agrarisch Noord-Nederland om het totaalpakket in beeld te zien. Voor standhouders zijn de uitnodigingen zo vakgericht dat zij zich volledig kunnen richten op de juiste doelgroep binnen veehouderij, mechanisatie, melktechniek, akkerbouw en loonwerk branche.

Wat is er zoal te doen voor bezoekers?

Wilt u meer informatie over de beurs lezen of wilt u tickets bestellen? Klik op één van de onderstaande buttons.